abells

proppat

Publicerad 2010-03-31 22:35:35 i Vardag,

Mycket oplanerat pressas in i kalendern lite då och då. Lite mer nu än vanligt faktisk, ganska jobbigt. Det är bara att längta efter att bocka av det ena efter det andra. Ska nu för en gångs skull ta det lugnt och slappa i sängen med en bok hela kvällen.

Osmart...

Publicerad 2010-03-31 18:21:47 i Vardag,

Dåligt val av kläder idag. Eftersom det har varit fint väder ett par dagar i sträck nu tänkte jag vara lite vårig och skippa någon tjockare tröja, rättare sagt någon tröja över klänningen över huvudtaget, vilket var ganska osmart. Har varit riktigt ruggit och kallt ute.

Klar!

Publicerad 2010-03-31 00:16:14 i Vardag,

Den amerikanska bakelsen är nu färdig. Gick väl sådär. Har i för sig inte smakat än, det väntar jag med tills Älskling kommer hem från jobbet.

American

Publicerad 2010-03-30 21:29:08 i Vardag,

Varför inte pröva något nytt? Amerikansk tårta till efterrätt på påskafton. Hittade ett recept på datorn och tänkte pröva och se om det smakar gott, eftersom jag inte har alla ingredienserna och orkar inte åka till usa och köpa dem heller, haha. Fungerar riktigt bra hittills. Frostingen blev helt underbar. Nu måste jag bara vänta på att kakan ska svalna så den goda frostingen kan kletas på. Mums.


Kan man lyckas så här bra må tro? Det återstår att se...

Friday's

Publicerad 2010-03-30 00:41:06 i Vardag,

Jag vill skriva, det vill jag verkligen. Hela tiden. Jag har alltid något på g att skriva, men tappar det så fort som jag sätter mig vid datorn. Att skriva något helt ointressant som jag själv inte ens vill läsa, är bara onödigt.
I alla fall, igår fyllde Tilda, bästa vän 18 år, vilket firades med en härlig middag på Friday's. Allt var verkligen gott och upskattades av alla.

Storhandlade

Publicerad 2010-03-19 22:54:50 i Vardag,

Handling och födelsedagsmiddag har jag hunnit med idag, även om jag har varit sjuk. Kände mig så illa tvungen att gå på den där middagen, och så kunde jag ju hjälpa mamma att handla lite småsaker när vi ändå åkte förbi affären, vilket för den delen inte blev en småhandling. Kan ha varit för att jag var med som mamma blev ruinerad, haha.

Passade på att köpa de så omtalade hårprodukterna från Bobby. Upp till bevis!


Det här är inte riktigt helt okej, haha.


pyssel

Publicerad 2010-03-19 15:28:57 i Vardag,

Dataväska. Ja, det har jag spenderat gårkvällen och förmiddagen av att tillverka. Min syster har en ny mini pc och behöver därför en tillfällig dataväska tills hon köper en ny. Bättre än ingenting, right?









Värsta morgonen

Publicerad 2010-03-19 09:54:05 i Vardag,

Den här morgonen har varit den värsta i hela mitt liv. Jag vaknar av att allt skakar och låter, ungefär som om det vore någon som bombade utanför mitt hus(?). Jag blir förstås skiträdd. När jag går upp ur sängen och tittar ut genom fönstret för att se om det har hänt något, så åker alla bilar när som om inget hade hänt. Jag börjar tänka efter om jag har drömt, men nej det går inte. Jag går ner och tittar ut, mot den sida jag som jag tror att denna sk. "bomb" har varit. Vad jag ser precis utanför mitt fönster är över 10 centimeter tjocka isplattor som åkt från mitt tak. Eftersom vi har sned tak på övervåningen och min säng ligger där taket är som lägst så hördes allt mycket mer vid min säng.

Inte nog med det så är jag fortfarande sjuk. När tar dessa eländen slut?

Kändes som om den här var på andra sidan väggen om mig. !  creepy

Smaskigt

Publicerad 2010-03-17 21:19:55 i Vardag,

Dricker något otroligt gott och onyttigt tillsammans med min lillasyster. Varm oboy med grädde. Det var ett tag man drack det. Gott är det i alla fall.

Halstabletter

Publicerad 2010-03-17 16:50:03 i Vardag,

*host host*
Sitter fortfarande och hostar lika mycket. Uppskattar min fåtölj väldigt mycket vid sådana här tillfällen. Börjar dock bli ganska rastlös. Kan börja med att leta reda på den sista halstabletten, haha! Vet att jag ska ha en kvar, men var?

Damn it

Publicerad 2010-03-17 12:54:50 i Vardag,

Hej, hallå! *host*
Vaknade upp med en förfärlig hosta för någon timme sedan, vilket betyder att jag inte kommer åka någonstans idag. Det som var så fint väder. Bestämde mig iallafall för att ge mig själv lite solsken och gick för att köpa två paket mjölk. Visserligen ligger affären inte längre bort än på andra sidan vägen, så solljus blev det inte överdrivet mycket av. Jag fick sällskap av min söta kissemisse som följde med till affären. Väntade på mig utanför affären gjorde hon också. En skål med mjölk för besväret är hon värd.

Bilder från förra veckan, då jag gick ut med Älsklings hund.
(Efter omgångar med dränkningar funkar inte kameran riktigt som den ska på mobilen. Dvs mycket dåliga foton.)

Kladdkakssmak

Publicerad 2010-03-16 00:16:24 i Vardag,

Ligger i min säng och har precis kollat klart på how I met your mother. Börjar bli sjuk. Borde gå ner och rota lite i skafferiet efter godis och annat gott. Vet att jag har ballerinas nya kladdkakssmak. Måste smakas, riktigt god!

Sjuklingar

Publicerad 2010-03-12 22:19:03 i Vardag,

Ligger i soffan med en förkyld söt sak bredvid mig. Håller själv på att bli sjuk, har fått lite ont i halsen den senaste dagen. Jag som ska jobba på Söndag... Får ta och bli en kopp chaite. Gott, och bra för halsen! ;)

Ett år

Publicerad 2010-03-12 12:20:27 i Vardag,

Godmorgon!
Snart ska jag hem till Vaxholm och jobba ännu en dag. Härligt. Börjar se lite sol nu också. Kan det bli bättre?  Nu i helgen har jag varit tillsammans med min pojkvän i ett år. Mysigt!

I'm trying, i'm trying

Publicerad 2010-03-11 22:43:23 i Vardag,

Som sagt har jag jobbat idag, vilket gick mycket bra! En stor mängd nya grejer kom in till butiken, så det var bara att packa upp och prismärka.

Just nu sitter och och tittar på något skumt program på kanal 3, samtidigt som jag försöker fixa med min mammas nya dator. Kan inte få igång det mobila internet. Blir galen!!


Extrajobba

Publicerad 2010-03-10 20:26:11 i Vardag,

Ligger här i soffan med älskling. Tittar lite på tv och fick nyss reda på att jag ska jobba lite extra några timmar imorgon. Härligt med lite extra pengar. Lär blir shopping någon dag snart, då jag kan spendera upp allt jag tjänat, haha.

Massvis av tv-tittande

Publicerad 2010-03-09 22:09:17 i Vardag,

Tjoho!
Massa serier har tittats på under kvällens gång, så nu är jag trött på tv tittande. Funderar på att rensa garderoben, där finns det mycket skräp. Kläder för imorgon ska också tas fram. Börjar dock bli lite rastlös efter allt tv tittande. En promenad kanske? Nej, nu måste jag hitta på något :)


Äckligt

Publicerad 2010-03-09 12:48:50 i Vardag,

Är hemma hos älskling och kom precis hit från stan. Är proppmätt efter vaniljlatten från vasastans smörgåsbod. Ingenting blev bättre när jag kom hit och kände hur den feta pizzalukten svävade i luften sen igår. Hälten av pizzan ligger kvar i kartongen på bordet. Fy vad det luktar fett och onyttigt, vill aldrig mer äta pizza, haha. Ser ut som om vi har haft matkrig av något slag. Måste städa undan denna röra...



messy

Måndag 8/3-2010

Publicerad 2010-03-08 10:56:42 i Vardag,

Nu är det dags för mig att gå till bussen. Eller ja, den går tjugo över, men det är i alla fall dags att börja göra sig klar. Borsta tänderna en gång till så jag har fina tänder att visa upp för tandläkaren och klä på mig alla tjocka kläder. Vill inte frysa, vilket jag gjort hela vintern nu. Det ser i för sig varm ut ute, så kanske inte klär mig så varmt ändå.

Måste försöka vara tyst eftersom en särskild söt liten person ligger och sover i min säng. Gulligt

Spring

Publicerad 2010-03-08 09:55:56 i Vardag,

Det är helt tyst i mitt rum och överallt för den delen, och jag tycks höra vårfåglarna kvittra utanför. Det är jag helt säker på. Våren är alltså påväg, som vi inte trott med tanke på alla omständigheter. Tittar ut genom fönstret och blir bländad av den starka solen som faktiskt finns kvar. En mycket härlig dag som är värd att utnyttjas till det yttersta.

Måndag 8/3-2010

Publicerad 2010-03-08 09:02:59 i Vardag,

Godmorgon! Snart ska jag till tandläkaren :( eller ja, tjugo i tolv, så om några timmar. Får se hur det går. Tycker faktiskt fortfarande det är lite smått obehagligt att gå dit om jag ska vara helt ärlig. Efter det ska jag nog gå till Waxholms kaffe och köpa en latte för att ge mig själv en present för att jag var så duktig hos tandläkaren, sedan bege mig hemåt. En skön promenad i denna varma sol är ju inte helt fel det heller.

My dream

Publicerad 2010-03-07 20:30:58 i Vardag,

How I met your mother på tvn och goda cocktailtomater på bordet. En lugn och mysig Söndag. Precis vad jag behöver.

Vill flytta till en egen lägenhet, så mysigt att kunna ha sitt eget, kunna köpa de bestick jag vill ha, kunna köpa den lampan jag vill ha, kunna köpa den mat jag vill äta. Att inte behöva smyga på natten. Det vore så skönt. Brist på lägenheter är det också, så det lär ju inte hända, men drömma får man...
<3

Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge

Publicerad 2010-03-07 00:29:21 i Vardag,

Kajsa har gått och jag sitter och väntar på Älskling. Sitter och velar mellan musik eller tv. Visst är det mysigt att bara lyssna på musik och tänka, men också trevligt att se på film eller tv, känns som om man har sällskap, haha. Anyway, mitt te är iskallt så jag måste ner och göra mer.
<3

Lördag 06/03-2010

Publicerad 2010-03-06 22:08:52 i Vardag,

Precis ätit sen middag med Kajsa som bestod av snabbmakaroner och några enstaka korvbitar. Kan vara gott att äta lättlagat ibland. Nu lyssnar vi lite på musik. Tvn är på men på mute för att inte vara helt ensamma. Snart lär det bli en film eller kanske bara sitta och småprata.
Är riktigt mätt efter den gigantiska tallriken med mat, höhö.

Back to the bed

Publicerad 2010-03-05 18:03:43 i Vardag,

Jahopp, då var jag här igen då -  i min fåtölj, helt slut. Har ni varit med om att ni har sovit så pass mycket att ni är trötta hela dagen när ni tillslut vaknat? Vill bara gå och lägga mig i sängen och sova igen, men ska kanske vara med Louise ikväll så sova blir inte av på ett tag.

Då allting är underbart

Publicerad 2010-03-01 11:52:47 i Vardag,

Godmorgon!
Mysig dag idag. Känner mig faktiskt på topp och är riktigt glad. Älskar sådana dagar då ingenting kan gå fel. Snart ska jag hem och städa mitt rum. Kanske hitta på något med någon också. Måste ju säga hej till min lilla kissemisse, har inte gosat med henne på hela helgen, stackaren.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela