abells

Innan jag dör

Publicerad 2010-01-25 21:44:32 i Vardag,

Innan jag dör. Boken vi håller på att läsa i svenskan som jag har fastnat i. Snart har jag läst ut boken och vi har ca 4 veckor kvar på oss. Kommer inte komma ihåg något av boken när vi ska ha seminariet, haha. Den är att rekommendera iallafall.

Dricker te som vanligt och funderara över vad jag ska ha för kläder imorgon, förmodligen blir det klänning.


Musik

Publicerad 2010-01-25 20:32:46 i Musik,

Lite musik från mig till Dig (:
Lars winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


Hittade en parodi på den också, haha!

Tvnörd

Publicerad 2010-01-25 20:22:50 i Vardag,

Precis ätit god middag med mamma och syster, och sitter nu i min mysiga fåtölj i mitt rum och tittar på Simpsons. Imorgon lär jag åka till skolan så måste gå och lägga mig ganska tidigt om jag ska orka komma upp. Måste gå upp klockan halv sex för att hinna med bussen som går halv sju. Lär ju flytta bort från den här förbaskade ön snart.
Slapp-kläder idag

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2010-01-25 15:37:11 i Vardag,

Godmorgon! Bättre sent än aldrig.
En mycket lång natt inatt, fylld med tjafs och sånt man inte orkar, så för mig blev det ingen skola eftersom jag hade sovit i två timmar, om ens det, när klockan var 05.30, då jag skulle upp.
Som tur var så har allt ordnat sig, som det brukar göra. Det är ju alltid tråkigt att bråka, speciellt med betydelsefulla personer.
Fick en nalle björn av min pojkvän som förlåt. Så söt han är!

Jag blir äcklad

Publicerad 2010-01-24 00:11:01 i Vardag,

Blir så fruktansvärt arg när jag ser det här. Vidrigt, groteskt och bara ofattbart. Gruppen " 2kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti" på Facebook har lurat alla de 200 000 medlemar. Pengarna går inte alls till jordbävningsoffren. De går till dem själva som dessutom är nekrofiler.
Jag blir äcklad.

Ni kan läsa hela nyheten här.



Fortfarande förskyld

Publicerad 2010-01-22 18:57:38 i Vardag,

Trodde att jag hade blivit av med förkylningen, men icke, än blir jag  inte av med den.
Hur kan man få lock i öronen och desutom ha det i typ en vecka?, har aldrig fått det. Ja, förutom när man åker flygplan vill säga.
Har inte orkat säga "va" varje gång jag inte hört vad någon säger, så har svarat "ja" och "nej" på allting hela dagen. Hoppas det inte var något viktigt jag inte hörde ;) haha.

2012

Publicerad 2010-01-21 22:18:11 i Vardag,

Såg 2012 igår. Den var riktigt bra förutom att man verkligen såg hur allting var så datagjort. Drömde faktiskt om den filmen inatt också, lite läskigt.
Själv tror jag  inte på Maya-folket, gör du? Vad jag har hört så har de haft rätt om andra konstigheter som har hänt, men vad vet jag?
Rekommenderas

Personligheter

Publicerad 2010-01-21 20:50:40 i Vardag,

Kom och tänka på hur stor del ens föräldrar har av ens personlighet. Hade jag blivit uppfostrad av någon annan än min mamma hade jag varit en helt annan person. Lite intressant faktiskt. Kunde bara varit att jag bodde hos min pappa istället så hade jag varit annorlunda. Såklart jag vet att föräldrar påverkar en, men har inte riktigt tänk på hur personligheten som man "får" av sin mamma eller pappa etc. påverkar hur man är mot vänner, främlingar och familj och kan vara så annorlunda från person till person. Låter knasigare än vad det gör i mitt huvud. Kanske bara jag som är seg, haha. Hur allting än hänger ihop så är jag nöjd över hur jag lever och har blivit uppfostrad.

Iphone

Publicerad 2010-01-19 20:04:00 i Vardag,

Sitter och fixar ihop min pojkväns nya Iphone. Själv är han för okunnig och otekniskt för att kunna hantera det, haha!  Kommer använda den mer än honom, haha! Nej, men får väl ta och skaffa en ny mobil jag med snart.
Känner verkligen att jag mår sämre idag. Får se om jag går till skolan imorgon...

Städat

Publicerad 2010-01-18 21:32:36 i Vardag,

Som jag sa tidigare så skulle jag städa, vilket jag har gjort. Gick ovanligt fort att vara mig.
Sitter just nu och kollar på 2 and ½ men och om ett tag blir det Paradise Hotel.
Min lilla kisse ligger och gosar i den nystädade fåtöljen

Sjuk eller inte?

Publicerad 2010-01-18 19:06:38 i Vardag,

Ååh nej, jag börjar typ bli sjuk. Har nog blivit förskyld, bara febern som fattas. Nej men jag känner mig väl inte särskilt sjuk. Har väl vissa "sympton" till förskylning, vilket är riktigt irriterande att vara mitt emellan. Sitter och velar om man ska till skolan eller inte för man vet inte om man mår helt okej eller om man faktiskt mår dåligt.
Har i allafall tänt en massa ljus och gjort det mysigt. Mitt ostädade rum förstör dock stämningen, så jag lär fixa det efter middagen om jag orkar.

Passar min pojkväns hund

Publicerad 2010-01-17 14:45:32 i Vardag,

Färdig med långläxan i matte som låg på ungefär 6 stycken A4 papper (!) Förstår mig inte riktigt på min mattelärare...
Så nu sitter jag iallafall själv hos min pojkvän och passar hans hund medans han är på någon mässa.. Dricker juice, mycket c-vitaminer eftersom jag börjar känna mig lite dålig. Har haft ont i halsen, men det håller som tur på att gå över efter att jag proppat i mig juice, te och Fisherman's friend, haha.

Distraherad

Publicerad 2010-01-14 14:34:39 i Vardag,

Sitter här och försöker plugga till seminariet imorgon, men blir dock distraherad av min katt som lägger sig över alla böcker och papper hela tiden och vill att jag ska ha all uppmärksamhet på henne. Såklart kan jag ju inte putta bort henne och säga nej, så det hela har slutat med att jag slängt iväg böckerna, lyssnar på musik och har henne i knät.
På tal om min katt. På något konstigt vis så älskar hon snö. Hon hoppar runt i det som om det skulle vara ett paradis (?) Haha

Fotoautomat

Publicerad 2010-01-12 14:16:26 i Vardag,

Äntligen sitter jag hemma hos Älskling efter en lång egentligen ganska kort dag i skolan. Var tvungen att gå upp klockan halv sju för att hinna fixa foto till legget och komma i tid till skolan som började halv tio. 
När jag fixade fotot hände något otroligt pinsamt. Jag satte mig i en sådan där fotoautomat som jag hittade vid tunnelbanan. Jag tog fotona, men blev inte nöjd så jag tog om. Just då började det blåsa och tyget som man hänger för åkte upp och just då kom ett tåg så alla såg mig sitta i den där skabbiga fotoautomaten och jag kunde inget göra, jag behövde ju sitta stilla. Jag kände mig lika äcklig som automaten. Låter kanske inte så farligt, men fan vad pinsamt det var.. :/

Daylight

Publicerad 2010-01-10 00:08:03 i Vardag,

Nu går filmen Daylight på femman. Började småglo nu, 25 minuter efter att den har börjat. Verkar faktiskt vara ganska bra. Har dock inte sett så mycket av den som sagt, höhö.
Ska till Älskling om ett tag när han kommer hem från jobbet så tänkte packa lite under filmen, tänker ju inte gå med samma kläder imorgon.

Middag

Publicerad 2010-01-09 18:35:58 i Vardag,

Nu blir det middag med mamma på den så kallade "krogen" som ligger ett stenkast härifrån. Ingen av oss är särskilt hungriga, men är mysigt att inte bara sitta hemma och äta varje dag. Lär ju dela på en pizza eller nått. Nu ska vi ialla fall gå och provsmaka den nya pizzan. haha!

Överraskningar

Publicerad 2010-01-09 18:29:14 i Vardag,

Igår kom Älskling hem från Lanzarote och hade såklart med sig lite suprises till mig.
Dag- och nattkräm från Yvonne Ryding
Nesesär + Smink
En stor låda med winegums


Tack så mycket Älskling

Sushi

Publicerad 2010-01-07 20:00:45 i Vardag,

Sushi till lunch idag med Ajla och Elsa, riktigt gott. Förstår inte att vi hann äta när jag kom ca fem över halv och vi började tio över. Men hann gjorde vi allt.
Elsa, Ajla
Ajla, Jag

Diskreta färger

Publicerad 2010-01-06 22:07:51 i Vardag,

Skönt med sovmorgon imorgon! Behöver gå upp tidigt ändå, mellan åtta och nio så jag borde bege mig mot sängen och kanske slöglo på tv.
På tal om tv så har jag fixat in en större in till mitt rum idag. Härligt, nu behöver jag inte använda förstoringsglas för att se vad som händer i filmerna ;)

Rotade runt i lite lådor här hemma, och kolla vad jag hittade. Ett par örhängen som ser ut att komma direkt från 80talet. Inga diskreta färger direkt, haha

Wild Berries

Publicerad 2010-01-06 11:14:16 i Vardag,

Godmorgon! Vaknade av att jag drömde en jätteskum dröm om minkar och björnar (?)
Dags för att fräsha upp mig och sedan kanske fixa naglarna.

Gratisbio

Publicerad 2010-01-05 21:35:19 i Tips,

Jag antar att ni har hört talas om Gratisbio, om ni inte till och med är medlemmar där, om inte. Här kan ni gå in, där jag också får värva er. För er som inte vet så kan du få biobiljetter, presentkort på till exempel nelly.com eller tidningsprenumerationer.
http://gratisbio.se/?RecruiterID=204630

Tänka på en person

Publicerad 2010-01-05 18:28:49 i Vardag,

Tänt en massa ljus som vanligt.
Vad ska jag hitta på ikväll då, inte kan jag sitta och tända ljus hela kvällen. Skolan börjar iför sig på torsdag, så borde ställa tillbaka dygnet. Somnar efter tre varje natt, inte bra ;)
Får sitta och tänka på en viss person, som jag gjort i snart en vecka, borde han inte komma hem nu?



Läckra kanter på mina nya bilder va? 

Mer action

Publicerad 2010-01-05 18:20:33 i Vardag,

Pjuuh, vilken städdag. Duktig som jag var så har jag städat klart. Var klar för länge sedan, har ätit middag med familjen och lyssnat på musik. Såklart har jag som jag har tjatat om sett Secret life som otur nog var till en besvikelse. Vill se lite mer ACTION, haha!



Pusspuss!

All for my self

Publicerad 2010-01-05 14:27:40 i Vardag,

Godmorgon! Vaknade sent idag. Jag som måste städa hela övervåningen. Visserligen så har jag typ hela övervåningen för mig själv så det kanske inte är så konstigt att jag måste städa. Haha! Nej, men nu måste jag skynda på.
En bild från när jag och min pojkvän firade en speciell dag :)

Kanal 6

Publicerad 2010-01-05 00:24:46 i Vardag,

Ops, fastnade på kanal 6. Där det går Weeds, har aldrig sett det fast det verkar inte särskilt underhållande heller. En ny säsong och ett nytt avsnitt kommer ju imorgon av Secret life så ska nog inte kolla första säsongen nu, kommer bli helt förrvirrad imorgon då. Har ju trots allt varit uppehåll i snart ett halvår!


Ingenting bra på tv!

Publicerad 2010-01-04 22:32:42 i Vardag,

Det går ingenting bra på tv. Får ta och sätta på en av mina serie-boxar. Sitter och velar mellan Gossip Girl säsong 1 och The Secret Life Of The American Teenager säsong 1. Blir nog Secret life, har sett gg så många gånger.

Kent

Publicerad 2010-01-03 19:17:49 i Musik,

Sitter här med Tilda och funderar vad vi ska hitta på ikväll. Lutar åt att ha ännu en hemmakväll, men får se.
Sitter och lyssnar på en av Kents bästa låtar

Nu då?

Publicerad 2010-01-02 22:06:55 i Vardag,

Nu är Harry Potter slut och jag sitter och lyssnar på musik. Visste inte att Robert Pattinson var med, kanske för att jag är lite efter med Harry Potter temat..
Ska nog se en till film och kanske ringa någon kompis som vill vara med.
Inget smink, och dålig webbkamera. Kan det bli sämre? ;)

Mycket "imponerande"

Publicerad 2010-01-02 16:36:52 i Vardag,

Nyduschad och fräsh. Vad ska man göra nu då? Middag om ett tag och ingenting bra går på tv.
Något patetiskt program på femman, där en man i en mask (?) avslöjar hur trollkarlar gör sina trick. Imponerande, verkligen...
Halv sju kommer Harry potter & den flammande bägaren, blir nog att se den.
Haha! Roligaste i hela filmen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela