abells

Bra start på dagen

Publicerad 2010-07-31 13:01:03 i Vardag,

Precis ätit upp frukosten Älskling gjorde till mig som bestod utav havregrynsgröt och en god kopp te. Riktigt gott och nyttigt som också kompenserades med min nyttiga springtur jag gjorde innan frukosten. En bra start på dagen, med andra ord.
Borde egentligen klippa mig idag. Får se vad som händer.

Våfflor till frukost

Publicerad 2010-07-30 13:18:57 i Vardag,

Jag som har bestämt mig för att äta nyttigt blev så otroligt sugen på våfflor när yoghurten till min müsli var slut och våffelpaketet stod i samma skåp. Så det slutade med att jag åt våfflor med min älskling i sängen idag.
Mitt i frukosten avbröts vi av att telefonen ringde stup i kvarten av bland annat mäklare. Känns riktigt roligt och spännande. Nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Myskväll framför tvn

Publicerad 2010-07-29 22:32:31 i Vardag,

En sådan här tråkig dag och ändå har mycket gjorts, bl.a. två stycken visningar på lägenheter. Det blir en aning lugnare kväll med mys och film. Till det blir det chokladpudding med nyvispad grädde - mums!

Memories

Publicerad 2010-07-07 23:59:42 i Vardag,

Saknar min älskade kamera som jag inte fotat med eller till och med sett på en vecka. Imorgon blir det nya tag och en himla massa nya bilder i det vackra vädret.
Sommarens höjdpunkter - Då och Nu
Öland - Always in my heart
Öland
-09
En öde ö med underbara personer
Sofias student - Grattis ännu en gång! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela