abells

Something big

Publicerad 2010-02-28 21:21:51 i Vardag,

Äntligen framme. Har precis slängt mig ner i soffan och pratar om something big som kanske kommer att hända. Vad kan det vara tro?

Finns så många idioter

Publicerad 2010-02-28 18:40:55 i Vardag,

Vi är fortfaranden inte framme och jag börjar få riktigt ont i rumpan utav att jag suttit i bilen i flera timmar, hehe.

Jag har tänkt på den lilla hunden vi såg på en stor väg på väg ner till Öland hela helgen. Det var ingen bil som stod stilla för att leta efter sin hund och ingen stannade för att försöka få fast den heller, vilket vi gjorde. En bonde hjälpte oss att försöka få fast den, men den sprang iväg. Hoppas verkligen att den klarade sig.

Påväg hem

Publicerad 2010-02-28 14:42:33 i Vardag,

Påväg hem nu efter en otroligt mysig helg. Lär komma hem runt nio ikväll, lagom till en härlig filmkväll. Har bara ätit en massa skräp hela helgen så det är nog dags att börja äta riktig mat, höhö.

Åker över Ölandsbron nu, himla lång den är.

Skumma samtalsämnen

Publicerad 2010-02-27 20:31:06 i Vardag,

Vi sitter och pratar om väldigt speciella ämnen och funderar på att spela det klassiska sällskapsspelet Monopol. En massa chips och gott står på bordet, dock ingen choklad. Sadface.

Ska ut och kolla så att ljuslyktorna vi tänt fortfarande lyser, mysigt!

Handlat i Borgholm

Publicerad 2010-02-27 16:50:10 i Vardag,

Dålig uppdatering, I know, men vi har så mysigt här nere förutom att vattnet inte funkar, grr. Vi har precis kommit tillbaka hit efter en åktur till Borgholm där vi köpte lite mat. Sitter nu och småsnackar i vardagsrummet med ett glas is te medan min pojkvän desperat letar efter lägenhet, så söt! Imorgon bär det av hem mot Stockholm.
Bilder kommer!

Åker till Öland

Publicerad 2010-02-25 14:37:55 i Vardag,

Wihoo! Imorgon är det inte bara sista dagen i skolan innan en lång och skön sportlovsvecka, utan det bär också av till Öland. Bara jag, Älskling, Tilda och Anders. Kommer att bli ytterst mysigt. Måste börja packa nu eftersom jag inte hinner hem i mellan innan vi ska åka. Vi åker redan klockan 12, om inte ännu tidigare.
Mysiga bilder från i somras. Bilderna tagna på underbara Öland

Bättre sen än aldrig

Publicerad 2010-02-22 21:23:59 i Vardag,

Eftersom det ända jag gör när jag kommer hem är att klaga på hur "djupfrysta" mina tår är på grund av att jag är för lat för att ha köpt ett par vinterskor så har min underbara mamma åkt och köpt ett par. Mycket snällt av henne. Kan  nu gå i alla snödrivor utan att frysa, höhö.

Dags för mitt traditionella kvällste framför tvn. Mycket mysigt.

Förbannad

Publicerad 2010-02-22 13:48:44 i Vardag,

Blir riktigt förbannad på SL. Väntade i hela 30 minuter i kylan på min buss, busshållsplatsen hade inte heller någon kur och det blåste, vilket inte var särskilt skönt. Ska nu värma mig och krypa ner i soffan och se klart på Sherlock Holmes. Riktigt bra var den faktiskt!

Morgonte

Publicerad 2010-02-21 15:09:16 i Vardag,

Godmorgon! :)
Hade en trevlig kväll igår med några kompisar här hemma hos mig. Vi underhöll oss själva med att sjunga singstar, haha! Snart ska jag och min pojkvän kolla på sherlock holmes. Någon som har sett den och tyckt den var bra? Ska iallafall ge den en chans.


Nu ska jag gå och göra lite gott te.

Crazy

Publicerad 2010-02-20 19:05:03 i Vardag,

Hallo!
Har inte hunnit skriva någonting på hela dagen eftersom jag sov ungefär halva, haha! Åkte sedan hem till min pojkvän OFC och skulle äta en god middag, men hann inte eftersom han fick en telefonsamtal från jobbet då han behövde åka dit nu, istället för om ca 3-4 timmar. Tråkigt, men han kommer hem några timmar tidigare, vilket är super. Nu ska iallafall Linda och Louise komma hit och så ska vi väl hitta på något galet, höhö.
Någon lite smått galen person som inte har haft något liv har sprungit runt och målat en massa träd i skogen på ön där jag bor. Söta. Påminner om Bamse i trollskogen, haha! (Bild tagen i höstas)

Filmen är typ trasig

Publicerad 2010-02-20 00:00:28 i Vardag,

Sitter här med en god milkshake, made by me, och tittar på filmen. Lite konstig dock, texten funkar typ inte ibland (?) och jag kan tyvärr inte franska, haha. Ska det vara så här eller är min film helt knäpp? Förstår liksom hälften av filmen..

Filmdags!

Publicerad 2010-02-19 22:12:34 i Vardag,

Eftersom jag har en sådan extrem mensverk sitter jag bara hemma med min kissemisse och bara myser. Funderar på att sätta på "coco livet för chanel", fick hem den för någon dag sedan. Intressant. Jaja ska väl sätta på den innan jag spricker av tråkighet, höhö

Ja juste! Bilderna på vad jag har köpt kommer här ;)
Stor favorit! Riktigt fin på




Now its time for COCO livet före CHANEL

Shoppingdag

Publicerad 2010-02-19 20:02:09 i Vardag,

Sushi, shopping och gett bort presenter, hur bra har inte min dag varit? Var på stan med Tilda och hittade inte så mycket, två smågrejer och en liten present till min pojkvän bara för att jag är så otroligt snäll. Vi gick runt hur länge som helst och nästan frös ihjäl. Var nära att köpa två par skor, men hejdade mig. Måste ha pengar till nästa gång jag ska in till stan, haha! Dessutom ville vi bara hem, allt var så jäklans kallt. Dagen slutade vid en mycket god sushi-restaurang på Tulegatan. Bilder kommer snart! :)

Svenskt och tyskt sällskap

Publicerad 2010-02-15 20:41:56 i Vardag,

Sitter hemma hos Louise i hennes underbara etta med Linda och deras utbytesstudent från Tyskland, Alexandra. Tittar på kung fu panda, så jäkla kul! Var precis hemma och åt så jag är riktigt mätt, lär inte orka äta på år känns det som.
På onsdag blir det hem till Elsa och antagligen så kommer jag åka hem senare för att kolla på hockeymatchen med Linda och Louise, Alexandra också såklart om hon nu ville vara med, vilket hon inte verkade vara särskilt taggad på. Tråkigt. Det är trots allt Sverige mot Tyskland, eftersom Alexandra är därifrån måste vi alla se på det ju, haha!

Jobba imorgon

Publicerad 2010-02-13 21:40:12 i Tips,

Vämeljus, tv-tittande, städning och te består min lördagskväll av. Rätt mysigt. Ska ta det lugnt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon. Sen är det Alla hjärtans dag också med middag och bio i stan. Finns egentligen en massa saker man kan hitta på med sin kära på alla hjärtans dag, bara det att man inte alltid kommer på. Vad man tillexempel kan göra är att:
-Gå på bio,
-Åk till en restaurang och bjud din flick-/pojkvän, 
-Laga en romantisk middag,
-Gå/åk till ett ställe där ni har ett speciellt och starkt minne tillsammans,
-Köp en jättestor bukett med rosor,
-Fixa till sovrummet eller badrummet med värmeljus och lite mys and have your own time ;),
-Köp underkläder till honom/henne, 
-Bjud din flick-/pojkvän på en skiddag (finns ju faktiskt backar här i stockholm om man inte är så kräsen, plus att det är billigt också.).
Det finns hur mycket som helst man kan göra, bara man tänker efter. Mitt rum måste dock städas klart nu om jag ska kunna leva här. Haha

Sushi, otroligt gott

Publicerad 2010-02-13 01:53:26 i Vardag,

Jag sitter och tittar på när killarna spelar playstation 3. Tråkiga fotbolls- och hockeyspel, inget för mig direkt, så jag satte mig precis vid datorn och hoppas på att något roligt ska ske här istället, höhö. Min pojkvän och fyra andra har åkt till donken och ska handla till alla. De kommer verka fett svull när de beställer så mycket, haha!

Färresten, åt sushi idag. OTROLIGT gott. Köpte 12 bitars som jag delade med älskling, aldrig att jag skulle orka 12 bitar!.

In mot Vaxholm

Publicerad 2010-02-12 21:08:08 i Vardag,

Sitter här med med min lilla kissemiss i fåtöljen, som vanligt. Jag ska börja fixa i ordning mig alldeles strax. Ska nämligen in till vaxholm om ca en timme. Vi ska SOFTA hos min kille ett par stycken. Eller ja det beror på om folk kan hålla sig i skinnet once in a while ;) höhö



Vasastans smörgårdsbod

Publicerad 2010-02-11 12:47:18 i Tips,

Kom hem för en liten stund sedan från stan. Köpte en riktigt god latte på vägen hem. Köpte den på Vasastans smörgåsbod, och är att rekommendera ;) Både gott och billigt. Finns såklart en massa andra godsaker, så som färska smörgåsar, chailatte, mat mm. Perfekt för den som vill ha något gott, men samtidigt inte spendera alla pengar i världen.

Nu ska jag småfixa och trixa som vanligt, kan ju aldrig göra klart en sak jag håller på med, måste alltid ta hundra år suck haha!

Fail

Publicerad 2010-02-10 21:42:32 i Videoinlägg,

Första videoinlägget som inte går enligt planerat, men någon gång måste vara första gången, right? Tror inte att det skulle blivit särskilt mycket bättre någon annan dag.
Man får skratta, det är okej ;)

Åka långt bort

Publicerad 2010-02-10 20:51:35 i Vardag,

Har precis ätit en underbar banansplit med mycket chocklad- och kolasås och extra mycket grädde, riktigt onyttigt gott faktiskt.
Sitter och funderar i min härliga fåtölj om allt mellan himmel och jord. Skulle det inte vara härligt att bara åka långt härifrån någon gång, utan att någon vet om det? Lämna allt i en vecka eller två och åka till värmen.

Arg som bara den!

Publicerad 2010-02-10 15:54:01 i Vardag,

Är så himla arg! Missade skolan idag pga min idiot-mobil som inte funkar som den ska. Alarmet gick inte, och det är inte första gången. Jaja, jag har väl hunnit med en del saker idag. Städat lite och så. Ikväll får jag ta och plugga lite så jag inte ligger efter.
Hjälper till och "grovstäda"(?) hos min pojkvän. En flytt på gång kanske?
Nyduschad och fräsch.


Hinner inte med allt

Publicerad 2010-02-07 00:55:09 i Vardag,

Plugga, städa, rensa garderoben, ladda ipoden med musik och ringa samtal. Inte lätt när jag är dödstrött och klockan snart är ett. Jag kan lika gärna gå och lägga mig. Kommer förmodligen ändå inte hinna göra allt, om ens något.
Nu när jag tänker efter tror jag faktiskt att jag tänker ta en kopp te ofcourse och lägga mig ner i sängen istället. Ändrar mig ganska fort, haha. Kanske hinner ändra mig ännu en gång innan jag lägger mig.

Fireflies

Publicerad 2010-02-05 21:27:54 i Musik,

Mys med Amanda och Josefin. Lyssnar på Fireflies - Owl City och tittar lite halvt på tv. Mycket mer kommer förmodligen inte hända, i alla fall inte här omkring. Rätt dött här.



Naturgodis

Publicerad 2010-02-05 20:12:28 i Vardag,

Snart kommer Josefin och Amanda hit. Vi ska ha myskväll framför tvn i mitt rum. Har dock inte ätit middag än, inte lunch eller frukost heller. Borde få i mig något. Har däremot ätit några nötter från naturgodispåsen min kille köpte till mig igår. Visst är han söt?
Får se om det går något bra på tv, annars får vi kolla på någon klassisk gammal film kanske? ;)
Inte det vackraste jag har sett, men har tagit ungefär 2000 bilder för att få en någorlunda bra bild som inte ser ut som om jag vore allt annat än människa. Gick väl sådär

Bra fakta

Publicerad 2010-02-04 20:56:25 i Vardag,

Känner mig riktigt dum. Jag dricker alltid te på kvällarna. Visste absolut inte att te innehåller koffein?! Kanske svaret på varför jag aldrig kan somna på stört när jag går och lägger mig. Hur som helst så pratade vi om sömn på en lektion idag och då fick jag reda på det. Att te innehåller koffein.


Ska ner och gör en god kopp vanilj-te nu, haha!


Chokladpudding á la Jennifer

Publicerad 2010-02-03 20:51:56 i Vardag,

Sitter och äter chokladpudding gjord av min syster Jennifer. Ytterst god, toppad med grädde.
Riktigt mumsigt är det att sitta och gotta i sig något så här mot kvällen. En kopp vaniljte ofcourse! som vanligt också. Är typ beroende av te. Kan man vara det? haha! Tror jag är det isånna fall. Det är så mysigt att kunna gosa ner sig i en filt eller i sängen och titta på tv eller annat smågöra och dricka en varm kopp te.

Paradiset

Publicerad 2010-02-03 00:48:34 i Vardag,

Vad tycks om vinnarna av Paradise hotel? Jag hade såklart rätt om vilka som skulle vinna. Har dock inte följt hela Paradise hotel, började väl att kolla någonstans i mitten antar jag.

Idag hade jag på mig en söt svart topp med knappar och gråa strumpbyxor. Fin fint

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela