abells

Middag och mys

Publicerad 2009-12-27 16:47:28 i Vardag,

Snart hos Sofia och Marcus, får vara lite försiktiga den här gången så inte hyrbilen från statoil följer efter oss igen. Jävla idioter alltså.
Middag och mys innan Danne och Marcus åker och jobbar. Sedan får vi se vart kvällen leder oss ;)

Julklappar överallt

Publicerad 2009-12-24 22:28:59 i Vardag,

Julklappar överallt! Det var himla mycket julklappar under granen i år. Sitter vid nya mini datorn. Min syrras dock, men får nog låna den lite då och då :)Såhär många julklappar låg under granen tidigare idag :) det liger ännu fler bakom hunden

Seriöst!

Publicerad 2009-12-23 22:49:16 i Vardag,

Sitter och försöker fixa designen, råkade förstöra den, blir galen! Bättre blir det inte utav att jag börjar känna mig lite sjuk..
Som tröst har jag såklart min lilla kissemisse :)
Så jäklans söt :)

Ibland får man

Publicerad 2009-12-22 00:43:43 i Allmänt,

Ibland får man vara lite töntig och åka pulka, man får passa på nu när det är snö ute. Den förvinner väl snart som vanligt. Läskigt när man kommer ner för backen då det är vatten precis nedanför :O
Första gången jag inte frös, hade på min fyrtio olika lager med kläder, blir ALLTID så jäkla blöt när jag är ute i slask eller snö.. -.-
Ska börja fixa iordning mig, måste upp så tidigt som åtta imorgon!

Don't forget

Publicerad 2009-12-18 19:12:12 i Allmänt,

Fryser något så otroligt! Sitter på två tjocka kuddar på golvet och lutar mig mot elementet och har härliga tofflor på mig.
Imorgon blir det mer julklappsshopping, inte klar än.. På tal om det måste jag göra en lista den här gången så att jag inte glömmer hälften som jag gjort förra gången.

Barnslig

Publicerad 2009-12-18 14:02:15 i Allmänt,

Ska man följa med och barnsla sig med att åka pulka idag? Har ifs inga varma skor så det lär ju inte hända Jag hatar kyla när man inte har tillräckligt med kläder. Blöta strumpor är nog det värsta jag vet!

Ska man kanske ta och baka lite julbak?

Twelve

Publicerad 2009-12-16 20:15:06 i Allmänt,

Börjar bli riktigt kallt ute nu, brr! Med värmeljus och element på högsta grad sitter jag och värmer mig i mitt rum och så klart med min lilla pisse misse.
Funderar ut kläder till skolan imorgon.. Börjar klockan 12! :)
chao!

Christmas presents

Publicerad 2009-12-14 18:16:55 i Allmänt,

Äntligen snö, så jäkla kallt bara. Snart lär det väl bli slask av allt, då man inte kan gå utanför dörren utan att bli blöt om fötterna. Hatar att bli blöt om fötterna. Det måste vara det värsta som finns när folk har spillt vatten eller liknande och så går man i det. Då måste man gå med blöta fötter resten av dagen.
Ja juste! I går var jag jag ju och handlade julklappar som gick sådär. Gick i flera timmar och hittade bara sex julklappar. Måste ut och handla IGEN. Jag orkar inte. Måste hitta något mer till D. Men vad

Fail, fail, fail

Publicerad 2009-12-12 14:05:18 i Allmänt,

Knäcken är så hårda att jag inte ens kan bita på dem. Usch, gott smakar de inte heller. Ska upp och väcka D nu. Han har sovit ett bra tag nu.
Finns världens godaste cheescake hos honom, ska frossa hela dagen.
Dags att plocka undan röran efter mig först..

Misslyckat

Publicerad 2009-12-12 13:24:11 i Allmänt,

Godmorgon bloggen :) eller ska jag kanske säga god dag?(?)
Har stått i köket ett tag nu. Gjort knäck, vilket jag misslyckades med. Det måste vara det lättaste och snabbaste julbaket och så misslyckas jag. Blev bränt. Har i för sig inte smakat på det än, men det ser ganska mörkt.
Jaja, det står i kylskåpet nu, ska vi se hur det blev om en liten stund.
Får hoppas på det bästa.

Julklapp

Publicerad 2009-12-10 18:00:27 i Allmänt,

Om två veckor är det julafton, helt sjukt vad tiden går snabbt. Att köpa julklappar har aldrig varit min grej. Kommer alltid i sista minuten då allt är slut, så det hela avslutas med att jag köper raggsockor till hela familjen.
Tänkte vara lite tidigare i år för en gångs skull, så på söndag blir det ut och julshoppa. Blir dock inte till så många..
Mamma, Pojkvännen, lillasyster, m&m och moster tror jag.
Vad ska man köpa då?
Någon upplevelse, eller ett klädesplagg kanske. Samtidigt känns de så tråkigt. Verkligen en typisk julklapp.
Har verkligen ångest inför julen


Dark

Publicerad 2009-12-10 16:37:49 i Allmänt,

Usch så trött man blir av det mörka vädret. Kan inte minnas en gång jag somnat på bussen, men den här veckan.. varje dag! Får ta och lägga mig tidigare.
Ikväll blir det bara mys och kanske, om jag orkar, lite plugg. Måste som sagt läsa ut boken idag, och har runt hundra sidor kvar. Lycka till.

Musik

Publicerad 2009-12-10 14:41:34 i Allmänt,

Försöker plugga, eller ja läsa engelskaboken som ska vara utläst imorgon, The catcher in the eye. As usual, är jag sent ute. Är på sidan 110 av 214. Lyckat

Mycket på en gång

Publicerad 2009-12-04 22:37:55 i Allmänt,

Julmust och läxa är vad kvällen har att erbjuda. Ingen höjdare precis. Hemmakvällar har det varit gott om den senaste tiden. Ont i ryggen har jag också, sitter som en ostbåge... Mitt rum måste städas, jag måste fixa kläder tills imorgon då jag ska jobba UTOMHUS! Kommer bli apkallt, men samtidigt mysigt. Julmarknader är alltid lika härliga.
Känns lite som om pausen är slut och det är dags att fortsätta göra läxan.

DubbelW

Publicerad 2009-12-04 17:34:52 i Allmänt,

Lunch på DubbelW, riktigt gott. Eller ja, jag åt inte där idag. Tog däremot en latte, som inte är att rekommendera om man inte gillar smaken av brända popcorn. Maten däremot är perfekt. Skulle kunna äta där varje dag. Så gott! 
Funderar på att plugga som jag skulle ha gjort på lektionen, men icke. Sitter på bussen på väg hem. Bra tid att sätta sig och plugga på eftersom det inte finns något annat att göra. 
En extremt uttråkad Isabelle ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela